Run for Hope Bedrijvenloop 2024

Opgehaald

2.531
10% bereikt van het totaalbedrag € 25.000

Ren samen met jouw collega's deze sponsorloop voor De Hoop! Met jouw deelname help je cliënten bij De Hoop op weg naar een nieuwe toekomst. Meer lezen?

Inschrijfkosten: 15,- euro. Inclusief smoothie!
Sponsorgeld voor cliënten van De Hoop: Minimaal 50,- euro
Route: Tijdens het hardlopen ren je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5 of 10 km of een halve marathon (21,1 km).

Bekijk hier de verschillende routes.

Programma 21 september:

8:30 Ophalen startnummer (inschrijven bij de start is niet mogelijk!)
9:00
Start programma
9:30
Start run

Locatie:
Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, 3329KP Dordrecht
Handig om te weten: Na de run kun je douchen en omkleden!

Beschikbare activiteiten:

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 21,1 km hardlopen

Route
Tijdens het hardlopen kom je door de polders van Dordrecht. Je kunt kiezen uit een afstand van 5, 10 of een halve marathon:21,1 km.

5 KM
Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er mensen bij De Hoop mee die graag een nieuwe start willen maken. Doe je mee?
Bekijk hier de 5 km route

10 KM
Ervaren hardlopers zijn natuurlijk ook van harte welkom! Houd jij van snelheid, competitie en race jij graag recht op je doel af? Dan ben je bij ons hardloopevent op de juiste plek! De 10 km route is een mooi moment om je PR te verbeteren!
Bekijk hier de 10 route

Halve marathon: 21,1 KM
Is 5 of 10 km een eitje voor je? Houd jij van een flinke uitdaging? Schrijf je dan in voor de 21,1 km. Een afstand om je tanden in te zetten. Wellicht is het afzien, maar daarmee kan je wel een verschil maken voor het leven van mensen bij De Hoop. Bij de 21,1 km route loop je twee keer de 10 km route plus nog een stukje extra.
Bekijk hier de 21,1 km route 

Sponsors zoeken voor het werk van De Hoop. Haal minimaal 50,- euro op met jouw run!

Je zet je in voor cliënten van De Hoop die worstelen met een verslaving of psychische problemen. 

Aarzel je om je in te schrijven, omdat je er tegenop ziet om giften te vragen in je omgeving? Wees gerust, deze gedachte is herkenbaar voor veel deelnemers. En zij kunnen je uit eigen ervaring vertellen dat het uiteindelijk reuze meevalt! Meestal resulteert een aantal appjes al in een mooi sponsorbedrag. En veel sneller dan je denkt!  Daarnaast is het ontzettend leuk om te ontdekken dat vrienden en familie jou graag steunen.

Wat kan jou helpen?

  • Stuur een appje aan familie, vrienden of collega's. Als iedereen tien euro geeft, kom je al snel tot een mooi bedrag.
  • Het kan helpen om iets in ruil te geven. Verkoop bijvoorbeeld koeken of doe iets terug voor een ander.
  • Het helpt om te bedenken dat je de gift niet voor jezelf vraagt, maar voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben.

Meer informatie?
Run for Hope 2024 - Dordrecht - Ren voor een ander tijdens deze hardloopwedstrijd

Voel de kracht van jouw hardlooppassie terwijl je samen met tientallen anderen de omgeving van Dordrecht doorkruist.

Welkom bij Run for Hope Dordrecht, de ultieme hardloopwedstrijd van 2024 waarbij je niet alleen je eigen grenzen verlegt, maar ook hoop brengt aan anderen. Terwijl het startsein klinkt, zul jij de energie door je lichaam voelen stromen. Je benen zullen vooruit snellen en je zult het gevoel hebben te vliegen. Samen met andere gepassioneerde hardlopers ren je door het prachtige landschap van Dordrecht. Adem de frisse lucht in, geniet van het gezelschap en ervaar hoe we elkaar helpen tijdens deze inspirerende hardloopwedstrijd.

Maak een verschil terwijl je hardloopt

Bij Run for Hope Dordrecht gaat het niet alleen om jouw persoonlijke prestatie in deze hardloopwedstrijd, maar ook om de voldoening die je voelt over jouw hulp aan mensen bij De Hoop. Terwijl je vol voldoening over de finish rent, besef je dat jouw inzet een directe impact heeft op het leven van anderen. Door mee te doen aan deze inspirerende hardloopwedstrijd draag je bij aan het creëren van hoop en verandering voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Een unieke en motiverende hardloopervaring

Luister naar de ervaring van een deelnemer van vorig jaar: "Heel leuk om dit met collega's te doen. Samen trainen en ons met elkaar inzetten voor het goede doel! Prachtig hoe De Hoop hoop geeft! De Run for Hope begon met het indrukwekkende verhaal van hoop door een oud-cliënt, gevolgd door een warming-up in de stijl van een afkicktraject." Deze woorden tonen de kracht van saamhorigheid en de motivatie die tijdens deze hardloopwedstrijd wordt gedeeld.

Kies jouw uitdaging
Run for Hope 2024 biedt verschillende afstanden om aan jouw hardloopdoelen te voldoen. Je kunt kiezen uit de afstand van 5 km, een uitdagende 10 km of de prestigieuze halve marathon van 21,1 km.

Praktische informatie

  • Inschrijfkosten: Slechts 15 euro, inclusief een snack en drankje om je energie op peil te houden!
  • Route: Tijdens deze hardloopwedstrijd kom je door de prachtige polders van Dordrecht, ongeacht de afstand die je kiest.

Schrijf je vandaag nog in voor Run for Hope 2024 en maak een verschil terwijl je geniet van jouw passie voor hardlopen in deze inspirerende hardloopwedstrijd. Of je nu de uitdaging aangaat met de 5 km, de 10 km of de halve marathon, elke stap die je zet draagt bij aan het verbeteren van levens. Samen rennen we voor hoop, verandering en een betere toekomst.

Schrijf je nu in voor deze unieke hardloopwedstrijd!

Doe mee aan Run for Hope Dordrecht en ren voor een ander!